Άνοια

Αποκατάσταση Γνωστικών Ελλειμμάτων

Η οικογένεια ενός ατόμου με άνοια κουβαλάει στους ώμους της ένα βαρύ φορτίο, το οποίο τις περισσότερες φορές δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί. Συνήθως, ένα ή δύο μέλη της οικογένειας είναι οι κύριοι φροντιστές των ατόμων με άνοια. Η ευθύνη αυτή, σε συνδυασμό με την άγνοια, τους γεμίζει με άγχος, αρνητικά συναισθήματα ανεπάρκειας, αβεβαιότητας και αμφισβήτησης και κυρίως φόβο. Επίσης, πολλές φορές αυτό δημιουργεί ένα αρνητικό κλίμα γενικά μέσα στο σπίτι που αποσυντονιζει την οικογένεια.

Έμπειρος ψυχολόγος, με ειδίκευση στην άνοια, σας επισκέπτεται στο σπίτι και φροντίζει να σας ενημερώσει σχετικά με την  αποτελεσματική διαχείριση των ανοϊκών συμπτωμάτων αλλά και να ελαφρύνει το συναισθηματικό φορτίο που συχνά συνοδεύει την διαρκή φροντίδα ενός ατόμου με άνοια.

Οι συμβουλευτικές αυτές υπηρεσίες προσφέρονται σε χαμηλό κόστος σε άτομα από όλη την Ελλάδα μέσω διαδικτύου.

Για να ενημερωθείτε άμεσα για το πλήρες εύρος των υπηρεσιών μας αλλά και για να επικοινωνήσετε μαζί μας, χρησιμοποιήστε το παρακάτω κουμπί ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται στη σελίδα “Επικοινωνία” του ιστοτοπού μας.