Υπηρεσία Ατομικής Υγιεινής

Γυναίκα ιατρός αγκαλιάζει ηλικιωμένη γυναίκα

Η ατομική υγιεινή ενός ανθρώπου και ειδικά ενός ηλικιωμένου με δυσκολίες, είναι μια από τις πιο σημαντικές λειτουργίες στην καθημερινοτητά του.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα φροντίσει ώστε ο αγαπημένος σας άνθρωπος να έχει όλη την φροντίδα που του αρμόζει σε καθημερινή βάση. Είτε ως εσωτερικός φιλοξενούμενoς στην μονάδα μας, είτε ως μέρος του προγράμματος οικιακής βοήθειας, παρέχουμε καθημερινά τις υπηρεσίες μας και φροντίζουμε οι άνθρωποι που αγαπάτε να έχουν την περιποίηση και την αξιοπρέπεια ζωής που τους αρμόζει.

Το ευρος των υπηρεσιών μας στον τομέα της ατομικής υγιεινής είναι μεγάλο, και περιλαμβάνει πληθώρα υπηρεσιών. Βασικότερες αυτών είναι η υγιεινή σώματος (λουτρό, λούσιμο, καθαριότητα μετά από κένωση κλπ), ο ευπρεπισμός της εμφάνισης του ηλικιωμένου (π.χ. ευπρεπισμός νυχιών, χτένισμα, ξύρισμα κ.α.), αλλά και η τακτοποίηση της κλίνης του και η περιποίηση του ίδιου και του χώρου που ζει.

Η ατομική υγιεινή και καθαριότητα συνιστά υψηλό παράγοντα ψυχολογικής ομαλότητας και προσδίδει στον ηλικιωμένο ένα σεβαστό επίπεδο ζωής.

Επίσης, διαφυλλάτει τον ηλικιωμένο από πιθανές ασθένειες ή λοιμώξεις που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν εν την απουσία ικανοποιητικής φροντίδας της ατομικής του υγιεινής. Εμπιστευτείτε σήμερα στο εξειδικευμένο προσωπικό μας την φροντίδα του αγαπημένου σας προσώπου, και χαρίστε του την ποιότητα ζωής που του αρμόζει!

Η μονάδα μας είναι άρτια εξοπλισμένη με τον τελευταίο τεχνολογικό και ιατρικό εξοπλισμό για την διευκόλυνση της καθημερινότητας του αγαπημένου σας προσώπου. Κάθε λειτουργία της καθημερινότητάς του ομαλοποιείται και έρχεται εις πέρας ανώδυνα και εύκολα. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό βρίσκεται στο πλευρό των εσωτερικών μας ασθενών 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο, έτοιμοι για να παρέμβουν σε κάθε πιθανή ανωμαλία.

Νοσηλεύτρια φροντίζει για την προσωπική καθαριότητα ηλικιωμένης

Για να ενημερωθείτε άμεσα για το πλήρες εύρος των υπηρεσιών μας αλλά και για να επικοινωνήσετε μαζί μας, χρησιμοποιήστε το παρακάτω κουμπί ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται στη σελίδα “Επικοινωνία” του ιστοτοπού μας.