Δωρεά Οχήματος από το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

Αποτελεί μεγάλη τιμή και χαρά μας που μας εμπιστεύονται ολοένα και περισσότερες οικογένειες με τη κατ’ οίκον φροντίδα μελών τους. Καθώς ο αριθμός των ωφελούμενων μας αυξάνεται, αναπόφευκτα αυξάνεται και ο αριθμός των καθημερινών μετακινήσεων που καλούμαστε να κάνουμε προκειμένου να τους εξυπηρετήσουμε όλους. Λόγω του περιορισμένου αριθμού οχημάτων μεταφοράς που είχαμε στη διάθεση μας, πρόσφατα ξεκινήσαμε να αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στις καθημερινές μας μετακινήσεις. Τότε, σε μια προσπάθεια εύρεσης βοήθειας, απευθυνθήκαμε σε διάφορους φορείς.

Σύντομα μετά την πρώτη επικοινωνία μας, το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος προσφέρθηκε να μας στηρίξει. Αναγνωρίζοντας την αξία του έργου μας και τη σημαντικότητα της αδιάσπαστης συνέχισης του, η διοίκηση του αεροδρομίου αποφάσισε τη δωρεά ενός αυτοκινήτου στον Οργανισμό μας. Μπορείτε να δείτε το όχημα που δωρήθηκε στις παρακάτω φωτογραφίες. Η οδηγός είναι η νέα νοσηλεύτρια του Οργανισμού, η Αναστασία μας.

Το αυτοκίνητο που μας δωρήθηκε θα διευκολύνει σημαντικά τις καθημερινές μας μετακινήσεις και θα μας επιτρέψει να εξυπηρετήσουμε περισσότερους ανθρώπους. Ευχαριστούμε θερμά το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για την πολύτιμη υποστήριξη του. 

Η Εταιρεία Άγιος Εφραίμ συστάθηκε το 2017 με σκοπό την κατ’ οίκον φροντίδα ατόμων τρίτης ηλικίας. Στόχος μας ήταν να εξασφαλίσουμε την αξιοπρεπή και ασφαλή διαβίωση των ηλικιωμένων στην οικεία τους.

Επικοινωνία

211 118 0300

office@agiosefraim.com

Βασιλέως Παύλου 161, Σπάτα

Social Media