Παραχώρηση Οχήματος από τον Όμιλο Σαρακάκη

Με αίσθημα ευθύνης προς το κοινωνικό σύνολο, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη στέκεται αρωγός στο ανθρωπιστικό μας έργο. Ο Όμιλος εποφάσισε να στηρίξει το έργο μας παραχωρώντας μας ένα αυτοκίνητο, Honda Civic 4D Hybrid 1.3, για διάστημα δύο μηνών.

Η παραχώρηση του οχήματος συμπίπτει με μια σημαντική αύξηση της ανάγκης για κατ’ οίκον φροντίδα. Λόγω της τρέχουσας πανδημίας και των κινδύνων που τη συνοδεύουν, όλο και περισσότεροι ηλικιωμένοι αποφεύγουν να βγαίνουν από την οικεία τους. Ως αποτέλεσμα, έχουμε λάβει ένα μεγάλο αριθμό αιτήσεων για παροχή κατ’ οίκον φροντίδας. Δυστυχώς, λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας οχημάτων μεταφοράς, δυσκολευόμαστε σημαντικά να εξυπηρετήσουμε τους αιτούντες. Το όχημα που μας παραχωρήθηκε θα διευκολύνει σημαντικά τις μετακινήσεις μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη για την υποστήριξη του! Δεσμευόμαστε να αξιοποιήσουμε το όχημα που μας παραχώρησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Η Εταιρεία Άγιος Εφραίμ συστάθηκε το 2017 με σκοπό την κατ’ οίκον φροντίδα ατόμων τρίτης ηλικίας. Στόχος μας ήταν να εξασφαλίσουμε την αξιοπρεπή και ασφαλή διαβίωση των ηλικιωμένων στην οικεία τους.

Επικοινωνία

211 118 0300

office@agiosefraim.com

Βασιλέως Παύλου 161, Σπάτα

Social Media