Συνεργασία με το Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ

Το μη-κερδοσκοπικό σωματείο ΔΕΣΜΟΣ τα τελευταία χρόνια στηρίζει τους νέους προσφέροντας τους εργασιακές ευκαιρίες. Μεταξύ των 14 ατόμων που στηρίζει φέτος βρίσκεται η Αναστασία, μία νεαρή νοσηλεύτρια με πολύ ενθουσιασμό για να ξεκινήσει την επαγγελματική της ζωή. Η Αναστασία, με τη στήριξη του σωματείου ΔΕΣΜΟΣ, εντάσσεται από σήμερα στην οικογένεια του Αγίου Εφραίμ και ξεκινάει να εργάζεται στο αντικείμενο που αγαπάει.

Το πρόγραμμα Δεσμός για τους Νέους

Με το πρόγραμμα “Δεσμός για τους Νέους”, το σωματείο ΔΕΣΜΟΣ χρηματοδοτεί θέσεις απασχόλησης σε κοινωφελείς οργανισμούς για άνεργους νέους με τριπλό στόχο:

  1. να βοηθήσει τους νέους αυτούς να αποκτήσουν πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία,
  2. να βοηθήσει τους οργανισμούς να ενισχύσουν τις δυνατότητές τους και να διευρύνουν το έργο τους και, τέλος,
  3. να τους βοηθήσει να μεγιστοποιήσουν τον θετικό κοινωνικό και ανθρωπιστικό τους αντίκτυπο.

Το πρόγραμμα “Δεσμός για τους Νέους” πραγματοποιείται φέτος για τρίτη χρονιά. Από την έναρξη του μέχρι σήμερα, το πρόγραμμα έχει υποστηρίξει 26 διαφορετικές θέσεις εργασίας. Πάνω από 80.000 άτομα σε περισσότερες από 20 γεωγραφικές περιοχές της χώρας έχουν λάβει σημαντική υποστήριξη αποκλειστικά από τους νέους ανθρώπους που εργάστηκαν μέσω του προγράμματος “Δεσμός για τους Νέους”. Παράλληλα, 26 νέοι άνθρωποι κέρδισαν σημαντική επαγγελματική εμπειρία, οικονομική ανεξαρτησία και σταθερότητα.

Δεσμός για τους νέους 2021: Ο Άγιος Εφραίμ ένας από τους επιτυχόντες Οργανισμούς

Στους φετινούς επιτυχόντες του προγράμματος “Δεσμός για τους Νέους” ανήκουν ο Οργανισμός Άγιος Εφραίμ και η Αναστασία. Συνεπώς, το σωματείο ΔΕΣΜΟΣ προσφέρθηκε να υποστηρίξει την πρόσληψη της Αναστασίας, δίνοντας της μια πολύτιμη ευκαιρία να ενταχθεί για πρώτη φορά σε εργασιακό περιβάλλον. Παράλληλα, με αυτή τη δωρεά του, συμβάλλει και στο δικό μας έργο παροχής κατ’ οίκον νοσηλείας.

Καλωσορίζουμε την Αναστασία στην οικογένεια μας. Θα της παρέχουμε τη στήριξη και καθοδήγηση που θα χρειαστεί προκειμένου να εξελίξει και να διευρύνει τις επαγγελματικές της δεξιότητες, καθώς και να έχει μια σημαντική προσφορά στην κοινωνία.

Ευχαριστούμε θερμά το σωματείο ΔΕΣΜΟΣ για την ευγενική του δωρεά και το συγχαίρουμε για την πολύτιμη προσφορά του προς τους νέους ανθρώπους. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το έργο του σωματείου ΔΕΣΜΟΣ επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα του.

Η Εταιρεία Άγιος Εφραίμ συστάθηκε το 2017 με σκοπό την κατ’ οίκον φροντίδα ατόμων τρίτης ηλικίας. Στόχος μας ήταν να εξασφαλίσουμε την αξιοπρεπή και ασφαλή διαβίωση των ηλικιωμένων στην οικεία τους.

Επικοινωνία

211 118 0300

office@agiosefraim.com

Βασιλέως Παύλου 161, Σπάτα

Social Media