Εταιρεία

Η Ιστορία μας

Έχουμε αφοσιωθεί στη κατ’ οίκον φροντίδα

Η Εταιρεία Άγιος Εφραίμ συστάθηκε το 2017 με σκοπό την κατ’ οίκον φροντίδα ατόμων τρίτης ηλικίας. Στόχος μας ήταν να εξασφαλίσουμε την αξιοπρεπή και ασφαλή διαβίωση των ηλικιωμένων στην οικεία τους. Γι’ αυτό οργανώσαμε την Εταιρεία κατάλληλα προκειμένου να ικανοποιεί κάθε τακτική ή περιστασιακή ανάγκη που μπορεί να έχουν τα άτομα τρίτης ηλικίας. Με γνώμονα την προσφορά στην κοινωνία, αποφασίσαμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε προσιτές τιμές ώστε να εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες. 

Πιστεύουμε πως οι ηλικιωμένοι έχουν την καλύτερη ποιότητα ζωής όταν διαβιώνουν στο μέρος της πρώτης προτίμησής τους, στο σπίτι τους. Σε αυτό, το περιβάλλον τους είναι οικείο, βρίσκονται πιο κοντά στους δικούς τους ανθρώπους και έχουν πρόσβαση στις αγαπημένες τους ενασχολήσεις. Όταν ένας ηλικιωμένος που διαμένει στο σπίτι του έχει ανάγκη για νοσηλεία ή άλλου είδους φροντίδα, τότε αναλαμβάνουμε εμείς να του παρέχουμε όσα έχει ανάγκη, εντός της οικείας του, αποφεύγοντας έτσι τη μετάβαση του σε μία κλειστή δομή. 

Η Φιλοσοφία μας

Οι ηλικιωμένοι έχουν την καλύτερη ποιότητα ζωής όταν διαβιώνουν στο σπίτι τους

Οι Αρχές μας

Συνέπεια, Υπευθυνότητα, Κατάρτιση

Η φροντίδα ανθρώπων, ιδιαίτερα ασθενών, απαιτεί υπευθυνότητα και κατάρτιση. Γι’ αυτό, συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με εξειδικευμένους επαγγελματίες που διαθέτουν πολυετή εμπειρία στη φροντίδα ηλικιωμένων ατόμων. Καλύπτουμε τις τακτικές ανάγκες των ωφελουμένων μας με συνέπεια και επαγγελματισμό, ενώ μεριμνούμε άμεσα για την κάλυψη των απρόοπτων, έκτακτων αναγκών τους. Τηρούμε με υπευθυνότητα το απόρρητο για τα προσωπικά και ιατρικά δεδομένα που μας παρέχουν οι ωφελούμενοι μας. 

Ο Άγιος Εφραίμ είναι Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (ΚοινΣΕπ), ένα είδος μη κερδοσκοπικής Εταιρείας. Χρησιμοποιούμε τα έσοδά μας για την πληρωμή των λειτουργικών εξόδων, ενώ όσα περισσεύουν τα επιστρέφουμε στη κοινωνία. Συγκεκριμένα, τα κέρδη της Εταιρείας χρησιμοποιούνται εξ’ ολοκλήρου για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, οι οποίες καλύπτονται αποκλειστικά από μακροχρόνια ανέργους. Με αυτό το τρόπο, συμβάλλουμε ενεργά στη μείωση της ανεργίας και στηρίζουμε το δικαίωμα όλων στην εργασία.

Μη κερδοσκοπικός οργανισμός

Κρατάμε μόνο όσα μας χρειάζονται και επιστρέφουμε τα υπόλοιπα στην κοινωνία

Γνωρίστε τους Ανθρώπους

Μάθετε για τους ανθρώπους που συγκροτούν τον Άγιο Εφραίμ και αναλαμβάνουν τη φροντίδα των αγαπημένων σας προσώπων

Έχετε απορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να επιλέξουμε τις υπηρεσίες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Η Εταιρεία Άγιος Εφραίμ συστάθηκε το 2017 με σκοπό την κατ’ οίκον φροντίδα ατόμων τρίτης ηλικίας. Στόχος μας ήταν να εξασφαλίσουμε την αξιοπρεπή και ασφαλή διαβίωση των ηλικιωμένων στην οικεία τους.

Επικοινωνία

211 118 0300

office@agiosefraim.com

Βασιλέως Παύλου 161, Σπάτα

Social Media