Η πρόεδρος

Η νοσηλεία σε κλειστή δομή αποτελεί τον κυριότερο παράγοντα κατάθλιψης και παραίτησης των ανθρώπων, που διανύουν το τρίτο στάδιο της ηλικίας τους, καθώς συνεπάγεται τον αποχωρισμό τους από το οικείο τους περιβάλλον και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η κατ ́ οίκον φροντίδα αντίθετα επιτρέπει την πρόσβασή τους στις δημιουργικές τους ενασχολήσεις, οι οποίες είναι τόσο πολύτιμες για την διατήρηση του ηθικού τους ακμαίου.

Στον Άγιο Εφραίμ αναλαμβάνουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα την αξιοπρεπή και ασφαλή διαβίωση των ηλικιωμένων στον ευεργετικό για την ψυχολογία τους οικιακό τους χώρο.

Η άψογη κατάρτιση, η πολυετής εμπειρία, η εχεμύθεια και ο επαγγελματισμός του εξειδικευμένου προσωπικού μας εγγυώνται τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας.

Η οργάνωση του προσωπικού χώρου των ηλικιωμένων με τρόπο, ο οποίος ν’ ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες τους, αποτελεί μια πρωτοπόρα όσο και καινοτόμα τακτική μας, η οποία επιτρέπει την αξιοποίηση στο μέγιστο του ενεργητικού τους, και μάλιστα εκείνων των ηλικιωμένων, οι οποίοι πάσχουν από άνοια.

Εξειδικευμένα προγράμματα, σχεδιασμένα έτσι, ώστε να καλύπτουν τις διαφορετικές για κάθε περίπτωση ανάγκες, σε εξαιρετικά προσιτές τιμές, ώστε να καλύπτονται όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες.

Το ιδιαίτερα μεγάλο εύρος υπηρεσιών μας περιλαμβάνει τακτικές επισκέψεις νοσηλευτή, οικιακού φροντιστή, ψυχολόγου, φυσικοθεραπευτή και εθελοντή παθολόγου.

Κατ ́ οίκον νοσηλεία: Το πολυτιμότερο δώρο, που μπορείτε να κάνετε στον άνθρωπο, που αγαπάτε, και ο οποίος έχει την ανάγκη διαρκούς και απαιτητικής φροντίδας.

Άγιος Εφραίμ.

Αγαπάμε αυτό, που κάνουμε.

Γιατί δεν είμαστε άλλος ένας οργανισμός, αλλά ένας άλλος οργανισμός.

Με αγάπη, σεβασμό κι εκτίμηση,

Φανή Μαργέτη – Πρόεδρος της Άγιος Εφραιμ ΚοινΣΕΠ

Έχετε απορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να επιλέξουμε τις υπηρεσίες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Η Εταιρεία Άγιος Εφραίμ συστάθηκε το 2017 με σκοπό την κατ’ οίκον φροντίδα ατόμων τρίτης ηλικίας. Στόχος μας ήταν να εξασφαλίσουμε την αξιοπρεπή και ασφαλή διαβίωση των ηλικιωμένων στην οικεία τους.

Επικοινωνία

211 118 0300

office@agiosefraim.com

Βασιλέως Παύλου 161, Σπάτα

Social Media