Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Στην ΚοινΣεπ Άγιος Εφραίμ φροντίζουμε όχι μόνο να επιστρέφουμε στην κοινωνία το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων μας, αλλά αναλαμβάνουμε ενεργή κοινωνική δράση βοηθώντας όσους το έχουν ανάγκη. Σε αυτή τη σελίδα θα βλέπετε όλες τις πρωτοβουλίες ή/και συνεργασίες μας για το κοινό καλό όλων μας.

Τοποθέτηση ή αλλαγή ουροκαθετήρα στην τιμή των 15€

Ως κοινωνική επιχείρηση, έχουμε ευθύνη απέναντι στην τοπική κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούμαστε και από την οποία εξασφαλίζουμε τα όσα μας χρειάζονται για να υπάρχουμε και να αναπτύσσουμε τις δράσεις και την εξέλιξη μας.

Ανταποδίδουμε την αγάπη και την υποστήριξη στους συνανθρώπους μας στο Δήμο Σπάτων Αρτέμιδας, προσφέροντας την υπηρεσία “Τοποθέτηση ή Αλλαγή ουροκαθετήρα” με μόλις 15€ (περιλαμβάνονται τα υλικά) από 1/3/2022 μέχρι και τις 30/4/2022.

Δωρεά Φαρμάκων προς το Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος

Έχοντας συγκεντρώσει αρκετά αγαθά πρώτης ανάγκης, στις 19/02/2021 προβήκαμε σε δωρεά τους προς το Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος.

Δείτε περισσότερα

Για να ενημερωθείτε άμεσα για το πλήρες εύρος των υπηρεσιών μας, επικοινωνήσετε μαζί μας είτε συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας, είτε καλώντας μας στο 21 1118 0300.

Έχετε απορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να επιλέξουμε τις υπηρεσίες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Η Εταιρεία Άγιος Εφραίμ συστάθηκε το 2017 με σκοπό την κατ’ οίκον φροντίδα ατόμων τρίτης ηλικίας. Στόχος μας ήταν να εξασφαλίσουμε την αξιοπρεπή και ασφαλή διαβίωση των ηλικιωμένων στην οικεία τους.

Επικοινωνία

211 118 0300

office@agiosefraim.com

Βασιλέως Παύλου 161, Σπάτα

Social Media