Φυσικοθεραπεία

Φυσικοθεραπευτής φροντίζει ηλικιωμένο

Η φυσικοθεραπεία είναι μια ιατρική διαδικασία την οποία μπορεί να δεχτεί κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτως ηλικίας, εφόσον χρειάζεται μια θεραπεία τέτοιου τύπου.

Σε μεγαλύτερες βέβαια ηλικίες, η φυσικοθεραπεία είναι μια πιο αναγκαία υπηρεσία, καθώς εφαρμόζεται είτε λόγω παθήσεων που εμφανίζονται στον ηλικιωμένο, είτε μετά από πτώσεις που συνήθως προκαλούν βαριά τραύματα στον ηλικιωμένο. Για τον λόγο αυτό, διαθέτουμε εξειδικευμένους φυσικοθεραπευτές, ικανούς για άμεση θεραπεία και αποκατάσταση κάθε τραύματος ή πάθησης που σας επισκέπτονται κατ’ οίκον προς δική σας διευκόλυνση και για να μην ταλαιπωρείται ο ασθενής.

Με γνώμονα την αγνή αφοσίωση στο λειτούργημα που έχουμε επιλέξει να ασκούμε, προσφέρουμε υπηρεσίες φυσικοθεραπείας υψηλής ποιότητας. Οι εξειδικευμένοι φυσικοθεραπευτές μας, αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε θεραπεία τους ζητηθεί.

Με βασικό μέλημα την άμεση και όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη αποκατάσταση, οι φυσικοθεραπευτές μας θα ανακουφίσουν πόνο του αγαπημένου σας προσώπου, αλλά και θα έχουν αποτέλεσμα ορατό.

Αρχικά, με την κατ’ οίκον επίσκεψη, αποφεύγετε άσκοπες μετακινήσεις που θα μπορούσαν να επιφέρουν μεγαλύτερα πλήγματα σε ήδη τραυματισμένα μέρη του σώματος. Επίσης, αποφεύγετε την καταπόνηση του ασθενούς, καθώς παραμένει στην κλίνη του ενώ αναμένει την συνεδρία αποθεραπείας. Τέλος, διασφαλίζει στους οικείους του ότι ο ασθενής βρίσκεται σε ασφαλή χώρο και χωρίς ανάγκη επιπλέον εξόδων (νοσηλεία σε νοσοκομεία, έξοδα αποκλειστικής νοσοκόμας, πιθανά έξοδα μεταφοράς με ιδιωτικά ασθενοφόρα κ.α.)

Όλοι οι φυσικοθεραπευτές μας είναι πτυχιούχοι σχολών, με πολυετή εμπειρία στον κλάδο και υψηλή αφοσίωση στην φροντίδα του συνανθρώπου τους. Το επίπεδο της παρεχόμενης υπηρεσίας είναι πολύ υψηλό, ενώ η αποκατάσταση θα είναι όσο το δυνατόν πιο άμεση και στοχευμένη, με μοναδικό γνώμονα την βελτίωση της ποιότητας ζωής του κάθε ασθενή ή τραυματία.

Για να ενημερωθείτε άμεσα για τη συγκεκριμένη υπηρεσία αλλά και το πλήρες εύρος των υπηρεσιών μας, επικοινωνήσετε μαζί μας είτε συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται ακριβώς από κάτω, είτε καλώντας μας στο 21 1118 0300.