Φυσικοθεραπεία

Φυσικοθεραπευτής φροντίζει ηλικιωμένο

Η φυσικοθεραπεία είναι μια ιατρική παροχή την οποία μπορεί να δεχτεί κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτως ηλικίας, εφόσων χρειάζεται μια θεραπεία τέτοιου τύπου.

Σε μεγαλύτερες βέβαια ηλικίες, η φυσικοθεραπεία είναι μια πιο αναγκαία υπηρεσία, καθώς εφαρμόζεται είτε λόγω παθήσεων που εμφανίζονται στον ηλικιωμένο, είτε μετά από πτώσεις που συνήθως προκαλούν βαρέα τραύματα στον ηλικιωμένο. Για τον λόγο αυτό, στην μονάδα μας διαθέτουμε εξειδικευμένους φυσικοθεραπευτές, ικανούς για άμεση θεραπεία και αποκατάσταση κάθε τραύματος ή πάθησης.

Με γνώμονα το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών που προσφέρουμε, αλλά και την αγνή μας αφοσίωση στο λειτούργημα που έχουμε επιλέξει να ασκούμε, προσφέρουμε υπηρεσίες φυσικοθεραπείας είτε εντός της μονάδας μας είτε κατ’οίκον. Οι εξειδικευμένοι φυσικοθεραπευτές μας αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε θεραπεία του ζητηθεί.

Με βασικό μέλημα την άμεση και όσο το δυνατόν πιο άπονη αποκατάσταση, οι φυσικοθεραπευτές μας θα ανακουφίσουν τον ηλικιωμένο αλλά και θα του παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Αρχικά, με την κατ’οικον επίσκεψη, αποφεύγετε άσκοπες μετακινήσεις που θα μπορούσαν να επιφέρουν μεγαλύτερα πλήγματα σε ήδη τραυματισμένα μέρη του σώματος. Επίσης, αποφεύγετε την καταπόνηση του ασθενούς, καθώς παραμένει στην κλίνη του ενώ αναμένει την συνεδρία αποκατάστασης. Τέλος, διασφαλίζει στους οικείους του ότι ο ασθενής βρίσκεται σε ασφαλή χώρο και χωρίς ανάγκη επιπλέον εξόδων (νοσηλεία σε νοσοκομεία, έξοδα αποκλειστικής νοσοκόμας, πιθανά έξοδα μεταφοράς με ιδιωτικά ασθενοφόρα κ.α.)

Όσον αφορά την αποκατάσταση για διαμένοντες στην μονάδα μας, και πάλι υπάρχουν συγκριτικά πλεονεκτήματα. Αποφεύγονται αναμονές σε νοσοκομεία ή ιατρεία, επιπλέον έξοδα που θα μπορούσαν να προκύψουν για την μεταφορά του ασθενούς και την αποζημίωση του φυσικοθεραπευτή, πιθανή επιδείνωση του προβλήματος του ασθενή από τις μετακινήσεις κ.α.

Φυσικοθεραπευτής φροντίζει ξαπλωμένη ηλικιωμένη

Όλοι οι φυσικοθεραπευτές μας είναι πτυχιούχοι σχολών, με χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, και υψηλή αφοσίωση στην φροντίδα και την μέριμνα του συνανθρώπου τους. Το επίπεδο της παρεχόμενης υπηρεσίας είναι πολύ υψηλό, ενώ η αποκατάσταση θα είναι όσο το δυνατόν πιο άμεση και στοχευμένη, με μοναδικό γνώμονα την βελτίωση της ποιότητας ζωής του κάθε ασθενή.

Για να ενημερωθείτε άμεσα για το πλήρες εύρος των υπηρεσιών μας αλλά και για να επικοινωνήσετε μαζί μας, χρησιμοποιήστε το παρακάτω κουμπί ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται στη σελίδα “Επικοινωνία” του ιστοτοπού μας.