Υπηρεσία Φροντίδας Οικίας

Οικιακή βοηθός καθαρίζει καθρέπτη σε τουαλέτα

Κάθε σπίτι, είτε φιλοξενεί ένα άτομο είτε μια ολόκληρη οικογένεια, έχει ανάγκες που προκύπτουν σχετικά με την καθαριοτητά του.

Οι εργασίες αυτές πολλές φορές είναι χρονοβόρες, απαιτούν πνευματική και σωματική κούραση, ενώ εμπλέκουν μια πληρώρα βοηθητικών εργαλείων που απαιτούν συγκεκριμένο χειρισμό. Οι ηλικιωμένοι άνθρωποι πολλές φορές δεν είναι σε θέση να φέρουν εις πέρας τέτοιες εργασίες, με αποτέλεσμα η οικία να παραμελείται και να αποτελεί πιθανή εστία κινδύνου για την υγεία τους.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας όλες τις εργασίες καθαριότητας που απαιτούνται σε μία οικία. Φροντίζουν για την καθαριότητα του χώρου, την ευπρεπειά του, καθώς και την τακτοποίηση αντικειμένων και υλικών που βρίσκονται στον χώρο. Το προσωπικό μας θα ακολουθήσει κάθε πιθανή οδηγία που αφορά ιατρικούς περιορισμούς σχετικά με χρήση καθαριστικών υλικών, ενώ θα αναλάβει να τακτοποιεί και να καθαρίζει την οικία στο χρονικό διάστημα που έχει συμφωνηθεί.

Οι παλαιότεροι συνήθιζαν να λένε πως “η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά”. Και εμείς συμφωνούμε απόλυτα με αυτό!

Για τον λόγο αυτό, θεωρούμε βασικό αγαθό κάθε ανθρώπου με περιορισμούς, να μπορεί να έχει πρόσβαση σε έναν καθαρό και τακτοποιημένο χώρο. Εκτός από την ψυχολογική ανάταση που του προσφέρει, του χαρίζει μια ποιότητα ζωής αναγκαία στον ηλικιωμένο άνθρωπό. Επίσης, τον προφυλλάσει από πιθανές ασθένειες ή λοιμώξεις που θα μπορουσαν να του προκληθούν ως απότοκο ενός μη περιποιημένουν και καθαρού χώρου.

Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο ώστε να μπορεί να φέρει εις πέρας κάθε είδους εργασία καθαριότητας και τακτοποίησης του χώρου. Θα εργαστούν σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές που τους έχουν δοθεί, και πάντα σε άμεση επικοινωνία μαζί σας. Θα τηρήσουν κάθε απαιτούμενο περιορισμό σχετικά με την μη χρήση καθαριστικών υλικών που μπορει να επιβαρύνουν την υγεία του ηλικιωμένου.

Για να ενημερωθείτε άμεσα για το πλήρες εύρος των υπηρεσιών μας αλλά και για να επικοινωνήσετε μαζί μας, χρησιμοποιήστε το παρακάτω κουμπί ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται στη σελίδα “Επικοινωνία” του ιστοτοπού μας.