"Φροντίδα για Όλους στο Σπίτι"

Μια πρωτοποριακή υπηρεσία φροντίδας σε μοναδική προσφορά!

agios-efraim-slider-main

Σε ποιούς απευθύνεται η υπηρεσία “Φροντίδα για Όλους στο Σπίτι”; Τι αφορά η υπηρεσία;

Η υπηρεσία “Φροντίδα για Όλους στο Σπίτι” απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα καθημερινής διαβίωσης λόγω διαφόρων ασθενειών ή δυσκολιών. Κυρίως απευθύνεται σε ηλικιωμένους ανθρώπους που χρειάζονται ατομική οικιακή βοήθεια στην καθημερινοτητά τους. Η υπηρεσία περιλαμβάνει μια πληθώρα υπο-υπηρεσιών οι οποίες διασφαλίζουν την αξιοπρεπή διαβίωση του ηλικιωμένου, με γνώμονα την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής του.

Βασικός στόχος της υπηρεσίας είναι η κοινωνική προσφορά σε πληθώρα οφελούμενων της υπηρεσίας, το κόστος της οποίας είναι πολύ μικρό και με πολύ μεγάλο όφελος. Η υπηρεσία αφορά ετήσια συνδρομή του οφελούμενου για παροχή υπηρεσιών φροντίδας υψηλού επιπέδου από εξειδικευμένο προσωπικό στην οικία του οφελούμενου.

Τι περιλαμβάνεται στην υπηρεσία “Φροντίδα για όλους στο Σπίτι”;

Η υπηρεσία “Φροντίδα για Όλους στο Σπίτι” περιλαμβάνει μια πλήθώρα υπο-υπηρεσιών που είναι: Περιποίηση κατάκλισης, ατομική υγϊεινή, αλλαγή ουροκαθετήρα, αιμοληψία κατ’οίκον για όσους δεν μπορούν να μετακινηθούν, μέτρηση ζωτικών οργάνων, συνταγογράφηση, ενέσεις, αλλαγή κλινοσκεπασμάτων, βασικές δουλειές σπιτιού, αγορά τροφίμων, πληρωμή λογαριασμών, συμβουλές διατροφής, συμβουλευτική και κοινωνική εργασία, κούρεμα, χτένισμα, περιποίηση άκρων κ.α.

Οι υπηρεσίες παρέχονται στο χώρο του οφελούμενου σε εβδομαδιαία βάση και με περιοδικές επισκέψεις. Το έμπειρο προσωπικό μας θα αξιολογήσει την κατάσταση του κάθε περιστατικού ξεχωριστά, και σε συνεννόηση με εσάς θα προτείνει την πιο αποδοτική λύση φροντίδας προς όφελος του ηλικιωμένου.
Γυναίκα ιατρός αγκαλιάζει ηλικιωμένη γυναίκα
Νεαρή γυναίκα συνοδεύει ηλικιωμένη σε περίπατο

Ποιό είναι το κόστος της υπηρεσίας;

Η υπηρεσία “Φροντίδα για Όλους στο Σπίτι” έχει διαμορφωθεί σε ειδική προσφορά για περιορισμένο αριθμό δικαιούχων στα 770€ για περίοδο ενός έτους, από την αρχική της τιμή των 1650€ για ένα έτος. Η τιμή είναι τελική και περιλαμβάνει όλο το εύρος των απαιτούμενων από τον ασθενή υπηρεσιών, σύμφωνα με την αξιολόγηση που θα προκύψει από το προσωπικό μας.

Το κόστος των 770€ για ένα έτος αφορά αποκλειστικά τους εκατό (100) πρώτους κατά σειρά δήλωσης ενδιαφέροντος δικαιούχους, και λήγει με την συμπλήρωση του αριθμού των θέσεων!

Συμπληρώστε τώρα τα στοιχεία σας για να εξασφαλίσετε τη θέση σας!

Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας!

Αποδέχομαι την επικοινωνία από εκπρόσωπο της ΚΟΙΝΣΕΠ "Άγιος Εφραίμ" σχετικά με το πρόγραμμα "Φροντίδα στο Σπίτι για Όλους"