Άγιος Εφραίμ ΚοινΣΕπ

Agios-Efraim-logo

Χαρίστε ποιότητα ζωής και φροντίδα στα αγαπημένα σας πρόσωπα, μέσα από ενα μεγάλο εύρος υπηρεσιών φροντίδας ηλικιωμένων για το σπίτι.

ΑΓ ΕΦΡΑΙΜ LOGO
Χαρίστε ποιότητα ζωής και φροντίδα στα αγαπημένα σας πρόσωπα, μέσα από ενα μεγάλο εύρος υπηρεσιών φροντίδας ηλικιωμένων για το σπίτι.

Φροντίδα Κατ’ Οίκον

ηλικιωμένων, ΑΜΕΑ, τραυματιών, χειρουργημένων,
μοναχικών ατόμων

Σε πολύ προσιτές τιμές

Οι Υπηρεσίες Μας

Το Οραμά μας

Ο Κοινωνικός Οργανισμός “Άγιος Εφραίμ” συστάθηκε τον Απρίλιο του 2017 στα Σπάτα, με σκοπό την διευκόλυνση της φροντίδας ηλικιωμένων της ευρύτερης περιοχής. Στο πλαίσιο της κοινωνικής μας προσφοράς προς όλους, θεσπίσαμε πρωτοποριακές υπηρεσίες κατ’οικον για τους ηλικιωμένους που έχουν ανάγκη βοήθειας για καλυτέρευση της ποιότητας ζωής τους.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ωφελούμενων σε καθημερινή βάση. Κύριος γνώμονας των πακέτων υπηρεσιών μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στα αγαπημένα και οικεία σας πρόσωπα, τα οποία χρειάζονται καθημερινή φροντίδα και προσοχή στην ευαίσθητη 3η ηλικία.

Κοινωνική Προσφορά

Η κοινωνική προσφορά είναι βασικό μας μέλημα σε κάθε ενέργεια ή δράση που συμμετέχουμε, και για τον σκοπό αυτό βρισκόμαστε δίπλα σε όλους έχοντες ανάγκη φροντίδας.Βλέπουμε τον κάθε ωφελούμενο σαν μια ξεχωριστή μοναδα αφιερώνουμε την προσοχή και την αγάπη μας στην εξυπηρέτηση των καθημερινών αναγκών του. Μέσα από την διεύρυνση των δραστηριοτήτων μας προβάλουμε και μια άλλη πλευρά της δράσης μας, την ανάπτυξη θέσεων εργασίας σε τοπικό επίπεδο για όλους τους συμπολίτες μας!

Σας προσκαλούμε λοιπόν να γνωριστούμε και να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας αλλά και το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Ανακαλύψτε την ευρεία γκάμα υπηρεσιών μας και φροντίστε το αγαπημένο σας πρόσωπο με τον τρόπο που του αξίζει. Γιατί η φροντίδα είναι δικαίωμα όλων…

Γιατί να Μας Επιλέξετε

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ.

 

ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗ ΔΙΑΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΑΣ

 

 Ο Κοινωνικός Οργανισμός μας είναι εγκεκριμένος από το Κράτος και αυτό προσφέρει σε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόμαστε μια σιγουριά.

Άρθρα

Εκδήλωση - Αφιέρωμα στην Άλωση της Πόλης - 16.05.2019

Νέες υπηρεσίες

Νέες υπηρεσίες ιατρικής υποστήριξης με τακτικές επισκέψεις κατ’ οίκον. Νέες υπηρεσίες, κούρεμα, χτένισμα, περιποίηση άκρων κατ’οίκον. Φροντίζουμε τα αγαπημένα σας πρόσωπα με τον καλύτερο τρόπο!

Βοήθεια στο σπίτι

Διαισθανόμενοι την ανάγκη για παροχή υπηρεσιών προνοιακού και κοινωνικού χαρακτήρα ιδρύσαμε την Κοινωνική Επιχείρηση Ο ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ενώ παρέχοντας χαμηλού κόστους προγράμματα ευελπιστούμε ότι θα βοηθήσουμε στην αειφόρο ανάπτυξη της περιοχής.

Είπαν για Εμάς

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Βασιλέως Παύλου 161
Σπάτα 19004
Αττική

211 118 0300

office@agiosefraim.com

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ακολουθήστε μας στα Social