Καθημερινά Ψώνια

Κάθε σπιτικό χρειάζεται την συνεχή τροφοδοσία με είδη πρώτης ανάγκης, που στην προκειμένη υπηρεσία είναι τόσο τα τρόφιμα, απορρυπαντικά, χαρτικά, όσο και τα φάρμακα.

Η συνεχής τροφοδοσία με ψώνια κάθε τύπου είναι μια επιτακτική ανάγκη την οποία πολλοί ηλικιωμένοι άνθρωποι, ασθενείς ή τραυματίες, δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν λόγω περιορισμών: κινητικών δυσκολιών ή άλλων προβλημάτων. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η εξυπηρέτηση αυτής της ανάγκης, χρειάζεται να γίνει από ένα τρίτο πρόσωπο, με υπευθυνότητα και συνέπεια.

Εμείς αναλαμβάνουμε να σας παρέχουμε ένα άτομο το οποίο, σε συνεννόηση με τον ίδιο τον ωφελούμενο ή μαζί σας, θα πραγματοποιεί τα καθημερινά ψώνια που απαιτούνται για την διαβίωση του. Το άτομο αυτό αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει κάθε ανάγκη που προκύπτει στον τομέα της τροφοδοσίας της οικίας με τα απαραίτητα και να τα παραδώσει στην οικία του ατόμου.

Σχετικά με την φερεγγυότητα του συγκεκριμένου ετόμου, αυτήν σας την εξασφαλίζει ο Οργανισμός μας ο οποίος έχει προσλάβει τα άτομα αυτά, επομένως και έχει στην κατοχή του όλα τους τα έγγραφα και έχει ελέγξει τις συστατικές τους επιστολές. Επωφεληθείτε από την ασφάλεια που σας προσφέρει ένας Οργανισμός εγκεκριμένος από το Κράτος και μην εμπιστεύεστε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε.

Για να ενημερωθείτε άμεσα για τη συγκεκριμένη υπηρεσία αλλά και το πλήρες εύρος των υπηρεσιών μας, επικοινωνήσετε μαζί μας είτε συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται ακριβώς από κάτω, είτε καλώντας μας στο 21 1118 0300.