Υπηρεσία Μαγειρέματος

Νεαρή γυναίκα σερβίρει φαγητό σε ηλικιωμένη γυναίκα.

Μια καθημερινή ανάγκη κάθε ανθρώπου είναι η ικανοποιητική σιτισή του, με γνώμονα πάντα τις διατροφικές του ανάγκες και τους ιατρικούς περιορισμούς που μπορεί να προκύπτουν.

Ακόμα περισσότερο, η σίτιση ενός ηλικιωμένου ατόμου απαιτεί μια σύνθετη εργασία, καθώς οι περιοριστικοί παράγοντες είναι περισσότεροι από εκείνους ενός ανθρώπου χωρίς χρόνιες ανάγκες. Αναλαμβάνουμε το καθημερινό μαγείρεμα για το αγαπημένο σας πρόσωπο, με γνώμονα πάντα την ποιοτική και σταθερή σιτισή του. Ακολουθούμε πάντα τις ιατρικές και διατροφικές συμβουλές που μας έχουν δωθεί, ώστε να μην υπάρξει καμία επιπλοκή ή πρόβλημα.

Φροντίζουμε ώστε καθημερινά να υπάρχει ποιοτικό και σπιτικό φαγητό για τον ηλικιωμένο, και του προσφέρουμε απλόχερα την βοηθειά μας σε ότι χρειαστεί. Πέρα από τους ιατρικούς και διατροφικούς περιορισμούς, σε περιπτώσεις που ο ηλικιωμένος έχει κινητικές ή νοητικές δυσκολίες, δεν είναι σε θέση να μαγειρέψει μόνος του.

Η σίτιση είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στην καθημερινότητα κάθε ανθρώπου. Αλλά για τον ηλικιωμένο, είναι μια ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη, κυρίως λόγω των ιδιαίτερων αναγκών του.

Σε συνδυασμό με πιθανή φαρμακευτική αγωγή η οποία απαιτεί συγκεκριμένη διατροφή, η ανάγκη του μαγειρέματος καθίσταται ακόμα πιο επιτακτική. Ακόμη, μέχρι και ο κίνδυνος ατυχήματος ελοχεύει εάν ο ηλικιωμένος δεν είναι σε θέση να πραγματοποιήσει ατομικές μαγειρικές εργασίες. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό αναλαμβάνει να πραγματοποιεί όλες τις καθημερινές μαγειρικές εργασίες για τον αγαπημένο σας άνθρωπο, είτε αυτός χρειάζεται οικιακή βοήθεια είτε βρίσκεται στην μονάδα μας.

Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο ώστε να μπορεί να ικανοποιεί κάθε διατροφική και μαγειρική ανάγκη του ηλικιωμένου ατόμου. Η μονάδα μας διαθέτει επαγγελματικό εξοπλισμό εστίασης και εξειδικευμένο προσωπικό, που πληρούν όλες τις υγειονομικές απαιτήσεις και κανονισμούς, διασφαλίζοντας την ποιότητα του κάθε γεύματος που προσφέρουμε ή μαγειρεύουμε.

 

Νοσοκόμα σερβίρει σε ζευγάρι ηλικιωμένων

Για να ενημερωθείτε άμεσα για το πλήρες εύρος των υπηρεσιών μας αλλά και για να επικοινωνήσετε μαζί μας, χρησιμοποιήστε το παρακάτω κουμπί ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται στη σελίδα “Επικοινωνία” του ιστοτοπού μας.