Συνοδεία σε Εξόδους

Νεαρή γυναίκα συνοδεύει ηλικιωμένη σε περίπατο

Μια πολυ απλή καθημερινή ρουρίνα για τον κάθε άνθρωπο είναι η έξοδος του από την οικία του για διάφορους λόγους.

Σε μεγαλύτερες ηλικίες όμως, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να πραγματοποιήσουν μόνοι τους εξόδους, είτε λόγω περιορισμών (κυρίως κινητικών) είτε λόγω φόβου από την απουσία κάποιου ανθρώπου που θα τους βοηθήσει σε πιθανή ανάγκη.

Σκεπτόμενοι το πρόβλημα αυτό και με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, φέρνουμε την υπηρεσία συνοδείας σε εξόδους. Παρέχουμε στον αγαπημένο σας άνθρωπο έναν σύντροφο στην βόλτα του, ο οποίος τον προσέχει και του παρέχει κάθε απαραίτητη βοήθεια που μπορεί να χρειαστεί. Ο συνοδός είναι μέλος του προσωπικού μας, εκπαιδευμένος να μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση και απαίτηση του ηλικιωμένου.

Οι συνοδοί μας θα παραλάβουν τον οικείο σας απο την κατοικία του, θα τον συνοδέψουν στην εξοδό του για βόλτα, καφέ ή και ψώνια!

Θα διαβεβαιώνουν συνεχώς την ασφάλεια του και θα του παρέχουν μια ευχάριστη παρέα σε όλη την διάρκεια της εξόδου. Έτσι, μπορείτε να είστε απολύτως σίγουροι ότι ο αγαπημένος σας άνθρωπος είναι σε καλά χέρια και ασφαλής, καθ’όλη την διάρκεια της εξόδου του.

Το προσωπικό συνοδείας που διαθέτουμε είναι έμπειρο και εκπαιδευμένο για να μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση ή απαίτηση του συνοδευόμενου προσώπου. Πρόκειται για πρόθυμους ανθρώπους που αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα της εργασίας που πραγματοποιούν, και φροντίζουν να την εκτελούν πάντα σωστά και μεθοδικά. Με τον τρόπο αυτό, η παρεχόμενη ασφάλεια για τον αγαπημένο σας ανθρωπο αγγίζει το μέγιστο, και ο ίδιος ο συνοδευόμενος νιώθει πως δίπλα του έχει έναν φίλο που τον συνοδεύει σε μια εξοδό του, και όχι έναν απρόσωπο “φρουρό”.

Για να ενημερωθείτε άμεσα για το πλήρες εύρος των υπηρεσιών μας αλλά και για να επικοινωνήσετε μαζί μας, χρησιμοποιήστε το παρακάτω κουμπί ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται στη σελίδα “Επικοινωνία” του ιστοτοπού μας.