Τακτοποίηση Εξόδων

Η τακτοποίηση εξόδων για κάθε άνθρωπο είναι μια πολύ σημαντική διαδικασία που προκύπτει από μία έως και πολλές φορές μέσα σε ένα μήνα.

Οι πιο πολλοί άνθρωποι είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν μόνοι τους στην εξυπηρέτηση των οικονομικών αυτών θεμάτων. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου κάποιος τρίτος πρέπει να αναλάβει την εξυπηρέτηση των υποχρεώσεων αυτών, λόγω αδυναμίας του ατόμου να τις πραγματοποιήσει.

Παρέχουμε την διευκόλυνση αυτή σε μηνιαία βάση σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, με επίσκεψη κατ’ οίκον. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει όλο το φάσμα της τακτοποίησης των οικονομικών δράσεων του ωφελούμενυ. Από την παραλαβή της μηνιαίας του σύνταξης, την αποπληρωμή λογαριασμών, οφειλών, δανειακών υποχρεώσεων, μέχρι και την κάλυψη μη τρεχόντων λογαριασμών.

Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο και έμπιστο, ώστε να είστε σίγουροι ότι όλες οι οικονομικές συναλλαγές θα πραγματοποιούνται με διαφάνεια και σιγουριά. Άλλωστε η σιγουριά που σας προσφέρει ένας Οργανισμός εγκεκριμένος από το Κράτος και που λογοδοτεί στο Κράτος, είναι αξία ανεκτίμητη.

Τόσο εμείς όσο και το προσωπικό μας, θα σας παρέχουμε όλες τις αποδείξεις των οικονομικών συναλλαγών, ώστε να είστε βέβαιοι ότι οι υποχρεώσεις του οικείου σας έχουν καλυφθεί και δεν υπήρξαν εκκρεμότητες στις πληρωμές.

Για να ενημερωθείτε άμεσα για τη συγκεκριμένη υπηρεσία αλλά και το πλήρες εύρος των υπηρεσιών μας, επικοινωνήσετε μαζί μας είτε συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται ακριβώς από κάτω, είτε καλώντας μας στο 21 1118 0300.