Τακτοποίηση Εξόδων

Νεαρή γυναίκα υπολογίζει τα οικιακά έξοδα με το κινητό της

Η τακτοποίηση εξόδων για κάθε άνθρωπο είναι μια πολύ σημαντική διαδικασία που προκύπτει από μία έως και πολλές φορές μέσα σε έναν μήνα.

Οι πιο πολλοί άνθρωποι είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν μόνοι τους στην εξυπηρέτηση αυτών των εξόδων. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου κάποιος τρίτος πρέπει να αναλάβει την εξυπηρέτηση των υποχρεώσεων αυτών, λόγω αδυναμίας του εξυπηρετούμενου να τις πραγματοποιήσει.

Παρέχουμε την διευκόλυνση αυτή σε μηνιαία βάση σε ανθρώπους οι οποίοι είτε ειναι κάτοικοι της μονάδας μας είτε διαμένουν σε δική τους οικία. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει όλο το φάσμα της τακτοποίησης των οικονομικών δράσεων του ηλικιωμένου. Από την παραλαβή της μηνιαίας του σύνταξης, την αποπληρωμή λογαριασμών, οφειλών, δανειακών υποχρεώσεων, μέχρι και την κάλυψη μη τρέχοντων λογαριασμών.

Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο και έμπιστο σε εμάς, ώστε να είστε σίγουροι ότι όλες οι οικονομικές συναλλαγές θα πραγματοποιούνται με διαφάνεια και σιγουριά.

Το προσωπικό μας, αλλά και εμείς, θα σας παρέχουμε όλες τις αποδείξεις των οικονομικών συναλλαγών, ώστε να είστε βέβαιοι ότι οι υποχρεώσεις του οικείου σας έχουν καλυφθεί και δεν υπηρξαν επιπλοκές ή εκκρεμείς συναλλαγές και πληρωμές.

Για ανθρώπους που διαμένουν εντός της μονάδας μας, η υπηρεσία αυτή παρέχεται εσωτερικά από το προσωπικό μας. Φροντίζουμε την τακτοποίηση όλων των εκκρεμών συναλλαγών και πληρωμών που μπορεί να έχει ο φιλοξενούμενος, ενώ παράλληλα φροντίζουμε και την διαχείριση των οφειλών του και την πραγματοποίηση όλων των απαραίτητων πληρωμών.

Για να ενημερωθείτε άμεσα για το πλήρες εύρος των υπηρεσιών μας αλλά και για να επικοινωνήσετε μαζί μας, χρησιμοποιήστε το παρακάτω κουμπί ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται στη σελίδα “Επικοινωνία” του ιστοτοπού μας.