Οικιακή Βοήθεια

Οικιακή Βοήθεια - Οικιακή Βοηθός

Κάθε σπίτι, είτε φιλοξενεί ένα άτομο είτε μια ολόκληρη οικογένεια, έχει ανάγκες που προκύπτουν καθημερινά σχετικά με την καθαριότητα του. Μια οικιακή βοηθός μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Οι εργασίες αυτές πολλές φορές είναι χρονοβόρες, απαιτούν κούραση, ενώ εμπλέκουν μια πληθώρα βοηθητικών εργαλείων που απαιτούν συγκεκριμένο χειρισμό.

Οι ηλικιωμένοι άνθρωποι, οι ασθενείς ή οι τραυματίες πολλές φορές δεν είναι σε θέση να φέρουν εις πέρας τέτοιες εργασίες, με αποτέλεσμα το σπίτι να μένει παραμελημένο και να αποτελεί πιθανή εστία κινδύνου για την υγεία τους.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας όλες τις εργασίες καθαριότητας που απαιτούνται σε μία οικία.

Φροντίζουν για την καθαριότητα του χώρου, την ευπρέπειά του, καθώς και την τακτοποίηση αντικειμένων και υλικών που βρίσκονται στον χώρο. Ακολουθούμε κάθε πιθανή οδηγία που αφορά ιατρικούς περιορισμούς σχετικά με χρήση καθαριστικών υλικών, ενώ θα αναλάβει να τακτοποιεί και να καθαρίζει την οικία στο χρονικό διάστημα που έχει συμφωνηθεί.

Οι παλαιότεροι συνήθιζαν να λένε πως “η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά”. Και εμείς συμφωνούμε απόλυτα με αυτό!

Ειδικά όταν πρόκειται για ανθρώπους που δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν, η καθαριότητα είναι κάτι που τους κάνει να νοιώθουν καλύτερα ψυχολογικά, αλλά δεν αφαιρεί το αίσθημα της αξιοπρέπειας που είναι επίσης καταλυτικό για μια καλή ψυχολογική κατάσταση.

Για τους λόγους αυτούς, θεωρούμε βασικό αγαθό κάθε ανθρώπου με περιορισμούς, να μπορεί να έχει πρόσβαση σε έναν καθαρό και τακτοποιημένο χώρο.

Εκτός από την ψυχολογική ανάταση που του προσφέρει, του χαρίζει μια ποιότητα ζωής αναγκαία στην κατάστασή του. Επίσης, τον προφυλάσσει από πιθανές ασθένειες ή λοιμώξεις, απόρροια ενός μη περιποιημένου και καθαρού χώρου.

Για να ενημερωθείτε άμεσα για την υπηρεσία “Οικιακής Βοήθειας” αλλά και το πλήρες εύρος των υπηρεσιών μας, επικοινωνήσετε μαζί μας είτε συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται ακριβώς από κάτω, είτε καλώντας μας στο 21 1118 0300.

Έχετε απορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να επιλέξουμε τις υπηρεσίες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Η Εταιρεία Άγιος Εφραίμ συστάθηκε το 2017 με σκοπό την κατ’ οίκον φροντίδα ατόμων τρίτης ηλικίας. Στόχος μας ήταν να εξασφαλίσουμε την αξιοπρεπή και ασφαλή διαβίωση των ηλικιωμένων στην οικεία τους.

Επικοινωνία

211 118 0300

office@agiosefraim.com

Βασιλέως Παύλου 161, Σπάτα

Social Media