Καθαριότητα Ηλικιωμένου & Ατομική Υγιεινή

Καθαριότητα Ηλικιωμένου & Ατομική Υγιεινή

Η ατομική υγιεινή ενός ανθρώπου, και ειδικά η καθαριότητα ενός ηλικιωμένου με δυσκολίες, είναι μια από τις πιο σημαντικές λειτουργίες στην καθημερινότητά του.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα φροντίσει ώστε ο αγαπημένος σας άνθρωπος να έχει όλη την φροντίδα που του αρμόζει σε καθημερινή βάση από εξειδικευμένο προσωπικό που σας επισκέπτεται κατ’ οίκον. Είναι πολύ σημαντικό για την ασφάλεια και του ασθενούς και των υπολοίπων μελών της οικογενείας ότι οι άνθρωποι που μπαίνουν στο σπίτι σας δεν είναι άγνωστοι αλλά είναι άτομα που εργάζονται στον Οργανισμό μας, έναν Οργανισμό εγκεκριμένο από το ίδιο το Κράτος.

Το εύρος των υπηρεσιών μας στον τομέα της ατομικής υγιεινής είναι μεγάλο και περιλαμβάνει πληθώρα υπηρεσιών. Βασικότερες αυτών είναι η υγιεινή σώματος (λουτρό, λούσιμο, καθαριότητα μετά από κένωση κλπ.), ο ευπρεπισμός της εμφάνισης του ηλικιωμένου (π.χ. ευπρεπισμός νυχιών, χτένισμα, ξύρισμα κ.α.), αλλά και η τακτοποίηση της κλίνης του, άλλαγμα κλινοσκεπασμάτων, πλύσιμο και σιδέρωμα ρούχων και η περιποίηση του ίδιου και του χώρου που ζει.

Η ατομική υγιεινή και καθαριότητα ηλικιωμένου συνιστά υψηλό παράγοντα ψυχολογικής ομαλότητας και προσδίδει στον ηλικιωμένο ένα σεβαστό επίπεδο ζωής.

Επίσης, διαφυλάττει τον ηλικιωμένο ή τον ασθενή, τον τραυματία από πιθανές ασθένειες ή λοιμώξεις που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν εν την απουσία ικανοποιητικής φροντίδας της ατομικής του υγιεινής. Εμπιστευτείτε σήμερα στο εξειδικευμένο προσωπικό μας την φροντίδα του αγαπημένου σας προσώπου, και χαρίστε του την ποιότητα ζωής που του αρμόζει!

Για να ενημερωθείτε άμεσα για τη συγκεκριμένη υπηρεσία αλλά και το πλήρες εύρος των υπηρεσιών μας, επικοινωνήσετε μαζί μας είτε συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται ακριβώς από κάτω, είτε καλώντας μας στο 21 1118 0300.

Έχετε απορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να επιλέξουμε τις υπηρεσίες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Η Εταιρεία Άγιος Εφραίμ συστάθηκε το 2017 με σκοπό την κατ’ οίκον φροντίδα ατόμων τρίτης ηλικίας. Στόχος μας ήταν να εξασφαλίσουμε την αξιοπρεπή και ασφαλή διαβίωση των ηλικιωμένων στην οικεία τους.

Επικοινωνία

211 118 0300

office@agiosefraim.com

Βασιλέως Παύλου 161, Σπάτα

Social Media