Μαγείρεμα

Μαγείρισσα

Μια καθημερινή ανάγκη κάθε ανθρώπου είναι η σωστή σίτισή του, με γνώμονα πάντα τις διατροφικές του ανάγκες και τους ιατρικούς περιορισμούς που μπορεί να προκύπτουν.

Η σίτιση ενός ηλικιωμένου ατόμου ή ενός ασθενούς απαιτεί μια ακόμη πιο σύνθετη εργασία, καθώς οι περιοριστικοί παράγοντες είναι περισσότεροι από εκείνους ενός ανθρώπου χωρίς χρόνιες ανάγκες.

Αναλαμβάνουμε το καθημερινό μαγείρεμα για το αγαπημένο σας πρόσωπο, με γνώμονα πάντα την ποιοτική και σταθερή σίτισή του.

Ακολουθούμε πάντα τις ιατρικές και διατροφικές συμβουλές που μας έχουν δοθεί, ώστε να μην υπάρξει καμία επιπλοκή ή πρόβλημα.

Φροντίζουμε ώστε καθημερινά να υπάρχει καλομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό για τον ηλικιωμένο, τον ασθενή ή τον τραυματία, και του προσφέρουμε απλόχερα την βοήθειά μας σε ότι χρειαστεί.

Πέρα από τους ιατρικούς και διατροφικούς περιορισμούς, αναλαμβάνουμε και περιπτώσεις όπου κινητικές ή νοητικές δυσκολίες, περιορίζουν το άτομο και δεν είναι σε θέση να μαγειρέψει μόνος του.

Σε συνδυασμό με πιθανή φαρμακευτική αγωγή η οποία απαιτεί συγκεκριμένη διατροφή, η ανάγκη του μαγειρέματος καθίσταται ακόμα πιο επιτακτική. Επίσης όταν το άτομο δεν είναι σε θέση να πραγματοποιήσει ατομικές μαγειρικές εργασίες, είναι αυξημένος ο κίνδυνος ατυχήματος.

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό αναλαμβάνει να πραγματοποιεί όλες τις καθημερινές μαγειρικές εργασίες και μάλιστα κατ’ οίκον, που είναι πολύ σημαντικό, καθώς μπορείτε να ελέγχετε ότι τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής.

Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο ώστε να μπορεί να ικανοποιεί κάθε διατροφική και μαγειρική ανάγκη του ωφελούμενου ατόμου.

Για να ενημερωθείτε άμεσα για την υπηρεσία “Μαγείρεμα” αλλά και το πλήρες εύρος των υπηρεσιών μας, επικοινωνήσετε μαζί μας είτε συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται ακριβώς από κάτω, είτε καλώντας μας στο 21 1118 0300.

Έχετε απορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να επιλέξουμε τις υπηρεσίες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Η Εταιρεία Άγιος Εφραίμ συστάθηκε το 2017 με σκοπό την κατ’ οίκον φροντίδα ατόμων τρίτης ηλικίας. Στόχος μας ήταν να εξασφαλίσουμε την αξιοπρεπή και ασφαλή διαβίωση των ηλικιωμένων στην οικεία τους.

Επικοινωνία

211 118 0300

office@agiosefraim.com

Βασιλέως Παύλου 161, Σπάτα

Social Media